Crno vam se piše: Ove horoskopske znakove čeka veoma loš period do kraja godine

Godina 2018. ušla je u svoj poslednji kvartal, a ovi znakovi se tome neće preterano obradovati.

Foto: Unsplash

Kako nam se kraj godine polako ali sigurno bliži, vrlo je verovatno da želite da znate šta vam zvezde predviđaju u samoj završnici 2018. godine. Ova tri pripadnika Zodijaka čekaju posebni izazovi.

Ovan

Slavi u kojoj su Ovnovi uživali od početka godine, jer je 2018. startovala u njihovoj vladajućoj planeti Marsu, došao je kraj. Tokom naredna četiri meseca Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju i nedostajaće im energije.

Foto: Shutterstock

Previše ste se istrošili u prethodnim mesecima, i sada ćete morati da radite „prekovremeno“ kako biste održali ono što ste gradili do sada.

Škorpija

Merkur će početkom novembra po treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vatrene znakove, a naročito Škorpije. Moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta pre nego što krenete u akciju.

Foto: Shutterstock

Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš društveni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.

Ribe

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Riba, i tako će biti i do njenog kraja. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, poslednja četiri meseca 2018. doneće Ribama brojne prepreke.

Foto: Shutterstock

Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja.